Czyszczenie separatorów tłuszczu Białołęka, Targówek, Legionowo, Wołomin
Czyszczenie separatorów tłuszczu to obowiązek zakładów gastronomicznych, hoteli czy szpitali. Separatory tłuszczu należy czyścić w zależności od ilości wytwarzanych odpadów, jednak nie rzadziej niż raz w miesiącu. Obowiązkiem właściciela firmy jest kontrola poziomu odseparowanego tłuszczu, stanu technicznego urządzenia oraz sprawdzenie wlotów i wylotów. Do czyszczenia separatorów tłuszczu warto wybrać specjalistyczną, sprawdzoną firmę – czyli taką jak nasza! Najlepszym rozwiązaniem dla każdego właściciela jest zatrudnić firmę, która działa kompleksowo! HydroKom czyści, myje separator i odbiera zużyty odpad. Zapamiętaj! Dobrze jest wybrać odpowiedzialną firmę – HydroKom. Sprawny separator to również gwarancja, że do kanalizacji nie dostaną się substancje mogące uszkadzać jej strukturę i zmniejszać przepustowość rur.
Separatory tłuszczowe wymagają stałej i kompleksowej konserwacji do prawidłowego funkcjonowania. Zakłady gastronomiczne m.in. restauracje, hotele, bary zapominają o tym, co w konsekwencji powoduje niedrożność kanalizacji oraz przepełnienie separatora. Brak prawidłowej konserwacji separatorów wiązać się będzie z poważnymi konsekwencjami i dużymi kosztami. Bezpiecznym, odpowiedzialnym, a przede wszystkim efektywnym działaniem jest regularne czyszczenie i monitoring separatorów tłuszczu.
Czyszczenie separatorów tłuszczu najczęściej wykonujemy
Warszawa, dzielnice:
- Białołęka
- Targówek
- Wawer
- Ursynów
- Wilanów
- Wesoła
- Remertów
- Bielany
- Bemowo
- Ursynów
- Włochy
- Centrum
- Ochota
- Wola
- Śródmieście
- Praga Południe
- PragaPółnoc
- Ursus
- Żoliborz
- Falenica
- Józefów
Miasta:
- Piaseczno
- Piastów
- Kobyłka
- Łomianki
- Konstancin – Jeziorna
- Nowy Dwór Mazowiecki
- Falenica
- Józefów